СУПТО| Складова програма| Достъпна цена

СУПТО и промените в Наредба Н-18 налагат редица изменения, които всеки бизнес трябва да претърпи през 2019 г. Според статистически данни 15 % от фирмите, които използват софтуерни продукти трябва изцяло да сменят продукта поради спирането му от производителя, технологични недостатъци и остряла технология.

СУПТО
N-18.bg има за цел да информира и предоставя насоки за решение на казуси възникнали вследствие измененията в Наредба Н-18.

За да определите какво е подходящо за Вашия търговски обект, изготвихме инструмент за правилно позициониране. Първото необходимо е да оцените сегашното положение, като дефинирате статуса на складовата Ви програма: 

За тази цел създадохме настоящата анкета, чрез която ще бъде изчислен Вашия виртуален потребителски коефициент. В зависимост от стойността му ще получите ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО предложение за:

  • Лиценз за софтуер за управление на продажбите, одобрен от НАП за 49 EUR*
  • Лиценз за софтуер за управление на продажбите, одобрен от НАП за 99 EUR*
  • Лиценз за софтуер за управление на продажбите, одобрен от НАП за 149 EUR*

*Посочените цени са без ДДС и броят на включените в кампанията лицензи е ограничен.

 
Какво трябва да направите?
  1. Попълнете анкетата
  2. Оставете контакт за обратна връзка
  3. Очаквайте консултант по Наредба Н-18 да се свърже с Вас

Търсите алтернатива?

Безплатна програма за касови бележки и фактури без нужда от СУПТО

Запознайте се с Fisco.

С Fisco въвеждане за секунди произволна услуга или стока ръчно или с баркод скенер. С едно кликване издавате касова бележка, а с още едно имате и фактура, отпечатана директно през касовия апарат. Fisco не съхранява в база данни информация за количество, наименование и продажна цена на стоки и/или услуги, затова НЕ се третира като СУПТО и използването му не е необходимо да бъде декларирано в НАП.

Безплатна програма за фактуриране БЪРЗО и ЛЕСНО

Най-популярните програми за издаване на фактури. Избирате удобен вариант за работа – онлайн или с инсталация. Налични версии без и с връзка с касов апарат.